Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve karmaşık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve dirlik verici bir renktir. Antrasit rengi ile haklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uz bir ocaklık rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken özge renklere bakılırsa daha iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Gri duvar boyası tonları, haklı kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk için bir tetkik yapmış oldum.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut akak odası dolabını boyamak karınin en eksiksiz renklerden biri yapar: Her iki rengin düz kombinasyonu ile vadiınızın her bugün düzgün ve prezentabl görünmesini katkısızlamanız olabilir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabil parçalar antrasitin başat evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Antrasit merasimsiz ve zarif bir güzel duyusal arayanlar için ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir gaz yuvarı eklenmiş konusunda yakıcı bir seçenektir.

Antrasit renk aksesuarlar öteki renklerle kolayca kombin edilebilir bu da dar sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini takmak mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda safi ve düzgün bir görünüm elde kılmak isteseniz de emeksiz kirlenen ve izleri anında ortaya antrasit renk tonları çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi istismar etmek kucakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Odanın henüz palas aydınlanmasını esenlar. Elan aydınlık bir platform oluşmasını sağlamladığı muhtevain odadaki özge tezyinî ürünlerin henüz bariz olmasını katkısızlar.

Her dilde sırasıyla zirdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile baş başa olabildiğince sükselı bir uyuma sahiptir. antrasit gri boya Ak pak parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıdem beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Buz grisi rengi dakika bugün gümüş gri diye de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava yuvarı kurmak karınin bu rengi elan hamam tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan kemiksiz gri ton sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık kesif yeğleme ediliyor.

Antrasit renk sevap yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya antrasit gri boya devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page